• Română
Biroul de desing - Cristian Ciumas

Sunt Cristian Ciumaș, pasionat de design înca din copilarie. Imboldul de a creea, de a inventa, de a imagina, de a face ceva pentru oameni, și-a găsit cursul firesc, atunci când am intrat la Universitatea de Arta si Design (Cluj-Napoca/Romania/2001). Universitatea, masterul, si un training pe parcursul a doi ani cu designerii de la Dacia-Renault, m-au ajutat sa inteleg mai bine acest vast domeniu al designului de interior si al designului de obiect. Am realizat cat de stransa este relatia OMULUI cu designul si am aflat in timp si prin munca neintrerupta ce elemte “ascunse” duc la un bun rezultat.

Experiența de designer de interiorare a început în 2003, odată cu primul dintr-o serie de cinci magazine pentru brandul Kappa. Au urmat apoi proiecte pentru case, apartamete, spații de birouri, hoteluri, cafenele, magazine, lucrari implementate atât în țara cât și în afara țării. După 16 ani de activitate în acest domeniu, lucrez cu aceeași spontaneitate și dorință de a inova, punând preț pe a asculta, pe dorințele clienților și pe a adapta proiectul la bugetul alocat. Acest ultim aspect este foarte important si nu trebuie ignorat, bugetul fiiind un factor determinant in a reusi sa implementezi un proiect.

Vă invit să consultați portofoliul și serviciile oferite sau să mă contactați pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră!

https://www.facebook.com/BirouDeDesign/FACEBOOK

 

Cristian Ciumas, designer.