Design interior apartament modern

Imagine in care se vede un televizor pe un perete despartitor vizual, si in dreapta o bucatarie in stil modern
In aceasta imagine se vede un detaliu dintr-o amenajare de interior pentru locul de luat masa. Se vede o insula de bucatarie si un perete de caramida
Perete de caramida dintr-o zona de living, iluminat ambiental, un ceas pe perete, o canapea gri - detaliu de amenajare in stil modern-industrial
Amenajare in stil modern - industrial, pentru un apartament. Accente de caramida arsa, metal, culori inchise, lemn
Detaliu de la o mobila de bucatarie facuta la comanda, in stil modern, in culori gri antracit cu accente de lemn. Iluminat ambiental cald.
Detaliu din amenajare de interior in stil modern industrial. Se vede un corp de iluminat suspendat, LED. un perete de caramida rosie arsa, un iluminat indirect cu lumina alb calda.
Imagine dintr-o baie amenajata in stil modern cu materiale de ultima generatie si sanitare incastrate. Se simte iluminatul ambiental, indirect, cu lumina reglabila atat ca intensitate cat si ca si culoare.
Baie moderna, cu lavoar suspendat, oglinda retroiluminata, baterii incastrate in perete, iluminat colorat, ambiental, reglabil.
Imagine dintr-un dormitor modern, tapet pe perete, dulap cu oglinda, iluminat ambiental te tip lumina calda
Detaliu dintr-un dormitor, dulap cu riflaj, comoda suspendata, corp de iluminat suspendat si tapet pe perete
Detaliu bucatarie la comanda dintr-un proiect de design interior in stil modern
Bucatarie dintr-un apartament amenajat dupa un proiect de design interior modern si industrial
Imagine dintr-o baie cu detaliu de lavoar suspendat, baterie incastrata, oglinda retroiluminta, iluminat ambiental RGB, in stil de design interior modern
Detaliu dintr-o baie moderna, cu nisa la zona de dus, iluminata si feronerie de alama la cabina de dus
Zona de luat masa - insula de bucatarie, perete de caramida, iluminat modern ambiental, reglabil cu lumina alb calda, perete de caramida.
Detaliu din amenajare de interior in stil modern pentru un apartament de 57 mp, in imagine se vede bucataria si un perete despartitor intre bucatarie si living
detaliu dintr-un proiect de design interior pentru un apartament. Stilul amenajarii este unul modern, iar in detaliul din fotografie se vede caramida naturala dispusa deasupra zonei de luat masa.

Design interior pentru un apartament modern cu accente industriale. Eleganță în 57 de mp. 

Planul de compartimentare: un spațiu cochet și rafinat, care include holul, livingul și bucătăria. Deasemenea apartamentul dispune de doua dormitoare și o baie. Am transformat dormitorul cel mai mic într un dressing stilat de tip walk-in, care include și o canapea extensibilă, ideală pentru momente neașteptate.
Analizând dorințele clienților, am intervenit în planul de arhitectură pentru a obține un maximum de funcționalitate și estetică. Pentru zona comuna, am propus o structura metalica delicată, gândită ca un element decorativ ce servește și ca spațiu de compartimentare. Astfel am creat un living confortabil și o insulă de bucătărie / zonă de dining. Pentru a  adăuga un plus de caracter apartamentului, am decorat întreg peretele care unește cele două zone, cu cărămidă arsă, naturală, oferind astfel o senzație de adâncime și căldură.
Continuand cu accentuare a zonelor, am construit pe tavan, un flux de lumină indirectă cu dublu rol. Unul de iluminat ambiental, reglabil atât ca intensitate cât și altul de a conferi încăperii o înălțime vizuală mai mare, în condițiile în care aceasta nu respectă standardele europene. 
Stilul ales este unul de design industrial modern cu influențe industriale,  care combină elemente și finisaje din lemn, metal, beton, cărămidă, într-o paletă de culori închise sau cu contraste îndrăznețe. Am folosit toate aceste elemente cu bun gust și le-am îmbinat armonios, pentru a crea un spațiu echilibrat și plin de personalitate.

Amenajarea bucătăriei

Îmbinăm în mod calculat, electrocasnicele, poziția acestora în raport cu fluxurile și spațiile de trecere cu, partea estetică, toate completate de materiale atent alese, care să facă față în timp, utilizării acestei bucătării. Unul dintre beneficiari fiind pasionat de gătit. 

Bucătăria se îmbină armonios holul printr-o zonă “tampon” cu riflaje, care crează senzația de spațiu suplimentar și adâncime. Am continuat mobilierul de bucătărie cu un dulap pentru pantofi placat cu oglindă, pentru un plus de dinamism și accent prin multiplele reflexi. 

Amenajarea livingului.

Livingul, deși micuț, are un stil aparte, inspirat din casele Tiny House. Am creat un spațiu confortabil și stilat, cu accente puternice, lumină indirectă caldă, decorațiuni vesele, un cactus supradimensionat și un ceas Bauhaus, toate acestea contribuind la o atmosferă plină de energie pozitivă.

Design de interior și amenajarea băii.

Baia a fost proiectată cu un design interior practic și elegant. Am realizat modificări tehnice majore pentru a optimiza poziționarea instalțiilor sanitare, electrice și a alimentării cu apă/canal, maximizând funcționalitatea și spațiul băii.

Estetica minimalista a fost dusă puțin mai departe, păstrând ideea unui design modern, prin accentele de alamă, robineți încastrați. Iluminatul indirect, oglinda retroiluminata, contribuie la senzația unui spațiu aerisit și primitor.

Amenajarea și designul de interior pentru dormitor.

Eleganța și confortul sunt cuvintele cheie în amenajarea dormitorului. Am decorat un perete cu un tapet desenat, am adăugat lumină ambientală indirectă și corpuri de iluminat artistice, suspendate de tavan, care accentuează zona de lângă pat și noptiere, creând conuri de lumină plăcute. Dulapul/dressing-ul, are uși culisante pentru un plus de confort, placat pe latura dinspre intrare cu riflaje, pentru un dinamism subtil.

În concluzie,

În acest proiect de design interior modern cu accent industriale, am imbinat toate elemntele descrise mai sus, într-un mod cât se poate de armonios, creând un ambient ideal pentru un stil de viață contemporan atât masculin cât și feminin.

Notă: acest text este original, integral creat de autor ca o descriere a imaginilor proiectului implementat, iar fiind vorba de fotografii și nu randari, și ele sunt protejate de drepturi de autor. Este interzisă reproducerea parțială sau totală a articolului și imaginilor fără acordul scris al autorului.

Share: