culorile-anului-2021
07
ian.

Culorile anului 2021

Culoarile anului 2021 – Galben Iluminante si Ultimate Grey

Culorile anului 2021.În fiecare an, specialiștii în design interior și instituțiile din domeniu stabilesc care sunt tendințele cromatice ale anului care urmează. Ei bine, în 2021, vom avea două culori preferate de experții în cromatică. Ultimate Grey – PANTONE 13-0647 și Galben Iluminante – PANTONE 17-5104. Culori care vor putea fi folosite cu succes în decorarea interioarelor. Hai să descoperim împreună ce semnifică aceste culori și care este povestea din spatele lor.

Cum sunt alese culorile anului 2021 ?

Culorile anului nu sunt niciodată alese întâmplător, indiferent că vorbim de culorile anului în materie de modă sau design de interior. Aceste culori sunt întotdeauna alese pe baza unor statistici care analizează detaliat nevoile și tendințele oamenilor din anul respectiv. Nuanțele anului 2021 reflectă dorința actuală a fiecăruia dintre noi de a-și găsi liniștea în mijlocul familiei. Experții în cromatică sunt de părere că aceste nuanțe inspiră poftă de viață, libertate, și încredere. Mai mult decât atât, acestea denotă un spirit elevat. Atenția la detalii, căldură, și siguranță sunt elementele principale care definesc atât conceptele viitoare cât și stilurile designului interior promovat în 2021. Gri și galben sunt două culori independente care pun în evidență modul în care elemente diferite se reunesc efectiv pentru a se susține reciproc. Această uniune de nuanțe este una de forță și pozitivitate.

Îndrăznește și creează o atmosferă contemporană

Cu aceste nuanțe se poate crea cu ușurință o atmosferă contemporană. Pentru un astfel de rezultat, se păstrează fundalul cât mai simplu cu pereți gri pal. O canapea modulară de un galben muștar este o alegere excelentă. Această piesă de mobilier va înviora instantaneu un apartament. De asemenea, atunci când optezi pentru un design interior living de acest gen, este esențial să adaugi o serie de forme interesante și puternice. Spre exemplu, câteva rafturi geometrice amplasate deasupra canapelei vor da un aer sofisticat întregii încăperi. Modul în care alegi să folosești cele două nuanțe trebuie să fie pe placul tău. Combinația aceasta este aspirațională și pur și simplu oferă încredere. PANTONE Illuminating este un galben vesel și strălucitor, o nuanță impregnată de energie solară. Pe de altă parte, PANTONE Ultimate Grey este de-a dreptul emblematic pentru elementele solide și fiabile. Această nuanță inspiră un puternic sentiment de calm.

Creează contrast folosind tonuri închise

Indiferent că este vorba de o amenajare bucătărie, amenajare baie, sau design interior living, culorile anului 2021 pot fi folosite cu succes. Creearea unui contrast cu tonuri închise este o idee genială care te va ajuta să obții un rezultat excelent. Spre exemplu, gri-cărbune este o opțiune extrem de populară pentru alegerile ceva mai curajoase de decorare. În plus, puțin galben moale va elimina rigiditatea elementului saturat. În 2021, orice designer de interior trebuie să dea frâu liber creativității, pentru că aceste două nuanțe pot fi combinate extrem de frumos. Echilibrul dintre cele două creează o senzație armonioasă și relaxată, perfectă pentru orice fel de locuința.

Un portofoliu cu lucrari puteti vedea pe Facebook sau in PORTOFOLIU

Contacteaza-ma pe EMAIL